Fasolka po bretońsku z boczkiem o masie netto 520 g to propozycja dania gotowego, produkowanego ze świeżych, wysokiej jakości składników, tworzących aromatyczną, pełną smaku potrawę, powstałą w oparciu o klasyczny przepis kuchni polskiej. Fasolka po bretońsku z boczkiem jest idealna do podania zaraz po podgrzaniu i ewentualnym doprawieniu do własnych preferencji smakowych. Stwarza to możliwość zjedzenia smacznego, tradycyjnego i domowego posiłku bez konieczności czasochłonnego przygotowania. Wysoka jakość dania jest tutaj priorytetem.
Fasolka po bretońsku z boczkiem jest daniem skierowanym między innymi dla osób aktywnych, które mają ograniczony czas na pracę w kuchni ale cenią jednocześnie domowe i pieczołowicie przygotowane jedzenie oraz tych, którzy muszą podać danie o wyjątkowym smaku w nagłych i nieprzewidzianych okolicznościach.
Informacje o produkcie:
- Masa netto: 520 g
- Ilość w zgrzewce: 8 szt.
- Ilość na palecie: 960 szt.
Do przygotowania fasolki po bretońsku z boczkiem użyto produktów pochodzących z lokalnych hodowli i upraw, z bazy surowcowej firmy Łabimex, dzięki czemu składniki potraw zawsze są świeże, aromatyczne i najwyższej jakości. Dzięki temu, że produkty pozyskiwane są z terenu Wielkopolski, od stałych i sprawdzonych dostawców, dania przygotowane są z pachnących warzyw, aromatycznych przypraw oraz najlepszej jakości mięsa.
Produkt ma 2-letni termin ważności.