Zupa kapuśniak na wędzonce z boczkiem i kiełbasą jest daniem przygotowanym do bezpośredniego spożycia zaraz po podgrzaniu. Zupa kapuśniak przygotowana jest kapusty kwaszonej i świeżej, boczku, ziemniaków, świeżych warzyw: cebuli, marchwi, selera, pietruszki, fasoli białej oraz przypraw aromatyczno-smakowych. Tak bogaty skład daje zupie wyjątkowy aromat i smak.
Zupa jest rozgrzewająca. Idealnie sprawdza się, więc jesienią, zimą i chłodniejsze dni oraz dla osób z dużym wysiłkiem fizycznym i pracujących, głównie na zewnątrz. Kapuśniak zasmakuje wszystkim zabieganym, którzy nie chcą rezygnować z domowych obiadów oraz ceniącym szybkie i trafne rozwiązania. Będzie dobrym daniem na biwakach, podczas wędrówek czy spotkań w gronie znajomych.
Kapuśniak powstał na bazie produktów od lokalnych rolników, w oparciu o znany i sprawdzony przepis tradycyjnej kuchni polskiej.
Informacje o produkcie:
- Masa netto: 510 g
Ilość w zgrzewce: 8 szt.
Ilość na palecie: 960 szt.
Zupa kapuśniak na wędzonce z boczkiem i kiełbasą to produkt przygotowany ze składników dostarczane są przez lokalnych rolników, należących do bazy produktowej firmy. Wszystko jest świeże, wysokiej i sprawdzonej, podczas kontroli, jakości. To widać już od pierwszego kęsa obiadu.
Zupa kapuśniak na wędzonce z boczkiem i kiełbasą ma 2 letni termin trwałości.